Labdarúgás, Sportsarok

Felkészülési mérkőzésen szerepeltünk

A szarvasiak első edzőmérkőzésüket játszották az NB III-as Hódmezővásárhely otthonában.  Az első félidőben fölényben játszott a Szarvas, amely helyzetekben is megmutatkozott. Klimaj Zoltán lövése a jobb kapufáról a mezőnybe vágódott, ám csak kapufáig jutott. Válaszhoz a hódmezővásárhelyi Marton, aki fölé lőtt. A félidei hajrában ismét ő próbálkozott, de a szabadrúgás után leadott lövését Petrovics kapus […]


A szarvasiak első edzőmérkőzésüket játszották az NB III-as Hódmezővásárhely otthonában.2538_872_sport1 

Az első félidőben fölényben játszott a Szarvas, amely helyzetekben is megmutatkozott. Klimaj Zoltán lövése a jobb kapufáról a mezőnybe vágódott, ám csak kapufáig jutott. Válaszhoz a hódmezővásárhelyi Marton, aki fölé lőtt. A félidei hajrában ismét ő próbálkozott, de a szabadrúgás után leadott lövését Petrovics kapus védeni tudta.
A II. félidő elején a szarvasi Nagy R. próbálkozását hárították a vásárhelyiek, sőt, Juhász II. egy 18 méteres szabadrúgást alig lőtt fölé. Egyre jobban fáradtak a mieink, így szinte teljesen áttevődött a játék a szarvasi térfélre. Egy vásárhelyi fiatal támadó begurítását Szabó Márk lőtte a kapuba, így lett 1-0.
Ezen sajnos Klimaj lövése sem tudott javítani, mivel a hódmezővásárhelyi kapus szögletre ütötte.

Hódmezővásárhelyi FC – Szarvasi FC 1-0 (0-0), felkészülési mérkőzés, Hódmezővásárhely.
Szarvasi FC: Petrovics – Murvai, Pákozdi, Benczur, Filyó – László, Kristóf, Furár, Loós – Klimaj Z., Nagy R. Csere: Mag, Herkó, Csellár, Bogdán. Edző: Rétes Pál.

Összességében a találkozón mindkét csapat sokat hibázott, de a felkészülés ezen időszakában a mérkőzés jól szolgálta a csapatok felkészülését.