Labdarúgás, Sportsarok

Az NB-s csapat kifogott a szarvasiakon

A 2013-as év második felkészülési mérkőzésén az NB III-as Gyula ellen szerepelt a Szarvas. Egészen a hét végéig kérdés volt, hogy egyáltalán megrendezésre kerül-e a találkozó, ugyanis a Szarvasi FC I-es csapatának jelentős része betegséggel illetve egyéb sérüléssel küszködött. Azonban szombatra sikerült „összedrótozni” egy mozgóképes csapatot. A meccs elején érződött, hogy csapatunknak bele kell rázódni […]


A 2013-as év második felkészülési mérkőzésén az NB III-as Gyula ellen szerepelt a Szarvas.

2538_872_sport1 Egészen a hét végéig kérdés volt, hogy egyáltalán megrendezésre kerül-e a találkozó, ugyanis a Szarvasi FC I-es csapatának jelentős része betegséggel illetve egyéb sérüléssel küszködött. Azonban szombatra sikerült „összedrótozni” egy mozgóképes csapatot.

A meccs elején érződött, hogy csapatunknak bele kell rázódni a nagypályás játékba, hiszen az edzőmeccsek kivételével nincs lehetőségünk a gyakorlásra. Ettől függetlenül az egész mérkőzés egyenlő erők küzdelmét hozta, bizonyos esetekben nem volt meg a kellő frissesség, koncentráció. Ennek köszönhető a két félidő legvégén kapott gól (45. perc, 90. perc), a büntető, illetve a kihagyott óriási lehetőségek. Lényegében egy hasznos mérkőzésen, megérdemelten nyert az NB-s Gyula, bár szorosabb végeredmény reálisabb lett volna.

Gyulai Termál FC – Szarvasi FC 3-0 (1-0), felkészülési mérkőzés, 2013. február 2., 11.00 Gyula. Szarvasi FC: Kiri-László, Pákozdi, Herkó, Filyó-Kiszel, Kristóf, Murvai, Lós-Furár, Nagy, csere: Mag, Bogdán.

További negatív hír az, hogy Medvegy más városban vállalt munkát, ezért a részvétele az edzésmunkában illetve a bajnokikon erősen bizonytalan.