Diáksport, Sportsarok

Gyakorlós kölyökatléták

Kölyökatlétika versenyen vettek részt a gyakorlósok a közelmúltban


130320_28726Március 20-án reggel nagy izgalommal indult a Gyakorló csapata Gyomaendrődre a Magyar Atlétikai Szövetség által rendezett Kölyökatlétika versenyre.

A közös bemelegítés után tíz helyszínen kellett futó-ugró játékos feladatokat végrehajtani a gyermekeknek. A színes eszközök és a változatos mozgáslehetőségek gyorsan elfeledtették a kezdeti szorongást mindenkiben.

Csapatunk öt elsős (Závoda Kata, Steinmacher Gréta, Kelemen Emma, Sass Júlia, Kószó Lara), és három másodikos (Lestyan Kata, Bakula Illés Boldizsár, Keller Gergő) tanulóból állt.

Befejezésként 5 perces futással tették próbára gyermekeink állóképességét, ahol a szarvasi csapatok hangos biztatással segítették egymást.

Közben az eredményjelzőn lassan jelentek meg a pontszámok. Létrafutásban és békaugrásban a Gyakorlós gyerekek teljesítettek a legjobban. Izgalommal figyeltük a többi eredményt is.

Végre eredményhirdetés! Sikerült a képzeletbeli dobogó harmadik fokára felállnunk.

Hazafelé a buszban már sokkal csendesebben utazott a kis csapat, mint reggel, de közös vélemény, hogy a legközelebbi versenyen is ott leszünk!