Darts, Sportsarok

World Cup of Darts

Április végén lezajlott a World Cup of Darts többfordulós páros darts verseny.


Fent: SÖNTÉS (Galát Krisztián, Magyari László), ESZEM (Szerb Milán, Szrnka Mihály), lent: ISZOM (Maczik Péter, Prifer Tibor)

Fent: SÖNTÉS (Galát Krisztián, Magyari László), ESZEM (Szerb Milán, Szrnka Mihály), lent: ISZOM (Maczik Péter, Prifer Tibor)

Sajnálatos módon csak három páros tudott indulni a megmérettetésen, viszont így sokkal hosszabb mérkőzésekre volt lehetőség, több idejük volt a csapatoknak szépíteni az eredményen. A mérkőzések 10 nyert legre játszották, valamint minden csapat játszott mindegyik csapattal kétszer is, így visszavágóra is sor kerülhetett.

Az első fordulóban az ESZEM csapata győzedelmeskedett a többieken, még úgy is, hogy a kezdő legeket rendszerint nem tudták megnyerni. A SÖNTÉS csapata jobbnak bizonyult az ISZOM csapatánál pedig alakulhatott volna máshogy is az eredmény, egy kis plusz koncentrációval.

A második forduló majdnem meglepetéssel zárult mivel a SÖNTÉS csapata nagyon megindult az ESZEM csapatával szemben, de 5-3-as vezetésnél valami történt, ESZEM csapata egy 106-os kiszállóval egyenlített és onnantól nem engedett több leget az ellenfelének így 10-5 nyerte a mérkőzést, ezzel biztosítva maguknak az első helyet. A második helyért is éles harc alakult ki a SÖNTÉS és az ISZOM játékosai között. Sajnálatos módon az ISZOM csapata csak szépíteni tudott az eredményen, legyőzni nem bírták a SÖNTÉS csapatát.

Végeredmény:

  1. ESZEM (Szerb Milán, Szrnka Mihály)
  2. SÖNTÉS (Galát Krisztián, Magyari László)
  3. ISZOM (Maczik Péter, Prifer Tibor)