Állásajánlatok, Közlöny

Pályázati kiírás Békésszentandrás aljegyzői munkakörére

Békésszentandrás Nagyközség Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Békésszentandrás Nagyközség Polgármestere aljegyző munkakör betöltésére. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony. Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő. A vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozatlan időre szól. A munkavégzés helye: Békés megye, 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A helyi önkormányzatokról […]


Békésszentandrás Nagyközség Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Békésszentandrás Nagyközség Polgármestere aljegyző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő.

A vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye: Békés megye, 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 81. § (2) bekezdése értelmében a jegyző helyettesítése, a jegyző által meghatározott feladatok ellátása – gyámhatósági, szociális, birtokvédelem

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata és Egységes Közszolgálati Szabályzat rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, igazgatásszervezői, vagy állam-és jogtudományi doktori képesítés, vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítés, a Ktv. 247. § (4) bekezdésében meghatározott esetet kivéve – jogi vagy közigazgatási szakvizsga, vagy a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által a teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítés ,
  • közigazgatási szervnél – Legalább 1-3 év vezetői tapasztalat,
  • Közigazgatási szakvizsga,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • B kategóriás jogosítvány, német vagy angol nyelv legalább társalgási szintű ismerete

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • a 45/2012. (III.20.) Korm. R. 1. sz. melléklete szerinti formában meghatározott önéletrajz, iskolai végzettséget, képesítést igazoló okiratok másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, aljegyzői munkakör ellátásával kapcsolatos elképzelések, hozzájárulási nyilatkozat ahhoz, hogy a pályázat elbírálásában részt vevő személyek a teljes pályázati iratanyagba betekinthessenek, nyilatkozat a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2013. október 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. augusztus 31.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Sinka Imre polgármester nyújt, a 06/20/9444949 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Békésszentandrás Nagyközség Polgármestere címére történő megküldésével (5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1629/2013 , valamint a munkakör megnevezését: aljegyző.
  • Személyesen: , Békés megye, 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. Polgármesteri Hivatal Titkárság .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: Az aljegyző személyéről a jegyző javaslata alapján, a pályázó meghallgatása során a pályázat benyújtási határidejének lejártát követően a polgármester dönt 6 hónap próbaidő kikötése mellett. A polgármester fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. szeptember 15.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

  • www.bekesszentandras.hu – 2013. augusztus 6.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2013. augusztus 6.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.