Hirdetmények, Közlöny

Hirdetmény

Tisztelt Adózók! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Önkormányzati Adóhatóság felé a II. féléves adófizetési kötelezettség teljesítésének időpontja 2013. szeptember 16.


A fizetendő összegekről a számlaegyenleg értesítők és – a magánszemélyek, valamint a nem kettős könyvvezetést vezető vállalkozások részére – a befizetési csekkek postázásra kerültek. A kettős könyvvezetést vezető vállalkozásoknak banki átutalással kell teljesíteniük fizetési kötelezettségüket.

Az értesítés a 2013. augusztus 2. napjáig beérkezett és lekönyvelt befizetések figyelembevételével készült, így aki ezen időpont után teljesítette fizetési kötelezettségét az I. félévben postázott csekken, tekintse tárgytalannak értesítésünket.

Kérjük Önöket, hogy banki átutalás esetén a közlemény rovatban csupán az adózó nevét és az azonosító számát (az értesítésen az „Azonosító” sorban a két zárójel között lévő vastagon szedett maximum 5 számjegy) tüntessék fel. Minden adónemnek külön bankszámla száma van (melynek száma az értesítésen az adónem után zárójelben van feltüntetve), ezért egy adónem számlaszámára – adózónként külön-külön – csupán az adott adónemben előírt adót lehet befizetni.

Kérjük, hogy a félreértések elkerülése érdekében banki utalás esetén fentiek figyelembevételével szíveskedjenek fizEtési kötelezettségüknek határidőben eleget tenni.

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésükre személyesen a Polgármesteri Hivatal II. emelet 219-es irodájában, vagy vezetékes telefonon a 66/311-122 (mellékek: 179, 187, 188), illetve mobiltelefonon a 20/567-4883 számokon és e-mailben az adocsoport@szarvas.eu címen.

Tisztelettel:
Polgármesteri Hivatal Adócsoportja