Hírforgó, Képgaléria, Média, Motorsport, Sportsarok

Streetfightereink: csillog az ezüst és a bronz

2013. november 9-én a Domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Országos Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét igazolt versenyzőinek.


A látványos betétműsorokkal is színesített díjátadón a jó hangulatot még fokozta a bőséges svéd asztalos vendéglátás, közben az idénybeli ellenfelek barátian elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait.

Városunkat, Szarvast, sőt Békés megyét streetfighter verseny számban divízió 2 kategóriában Varga Róbert, míg juniorként Podani Milán képviselte. Mindkét versenyző az egész idényben kemény, kitartó sok-sok órás edzés munkával időnként a technikai problémákkal is megküzdve eredményesen zárta az idényt. Az ünnepségen mindketten többször is dobogóra állhattak. Milánt kétszer is dobogó harmadik fokára szólították mivel az országos ranglista mellett a külön kiírt Kunmadarasi versenyeken is dobogós helyezéseket ért el. Varga Robi pedig kategóriájában országos második helyezést ért el és külön díjat is kapott a Kunmadarasi versenyért.

Gratulálunk az eredményeitekhez! Szép volt fiúk, méltón öregbítettétek városunk hírnevét az idény során!