Darts, Képgaléria, Média, Sportsarok

A döntetlenek éjszakája a Darts Premier Liga 5. fordulójában

Csütörtök este immáron ötödszörre álltak a vonal mögé a játékosok a Galéria Grill Étteremben.


Az első mérkőzésen Pali és Mihály csaptak össze. 4-4-ig fej-fej mellett haladtak, aztán Pali kicsit kiengedett és ezt kihasználva Misi gyorsan nyert még négy leget, és ezzel a győzelmével bebiztosította a helyét az első négyben.

A következő meccsen Tibi és Milán dobáltak. Egy-egy, kettő-kettő, és ez így ment öt-öt-ig, aztán Tibi még jobban rákapcsolt dobott egy 17nyilas leget, majd még egy leget nyert és elhúzott 7-5-re. Nem sok kellett hozzá hogy 8-5-re megnyerje a mérkőzést, de Milán még tudott szépíteni egy dupla 8-as kiszállóval. Majd a befejező legben Tibi érezhetően izgult egy kicsit, ezt a hibát kihasználva Milán gyorsan kiegyenlített, és ezzel a végeredmény 7-7 lett.

A harmadik mérkőzést Krisztián és Laci játszották. Az első leget leszámítva (80 nyilas), végig kiegyenlített mérkőzést láttunk. Szinte fej-fej mellett haladtak, majd Laci 5-3-ra elhúzott, de Krisztián a jókor megdobott dupláinak köszönhetően hamar kiegyenlített. Majd 6-6 és a következő, már pontszerző legben Krisztián győzedelmeskedett. Laci összeszedte magát még egy leg erejéig és egy dupla 20-as kiszállóval kiegyenlített, ezzel szerzett magának is egy pontot így most a negyedik helyen áll az összesítésben.

A záró mérkőzésen Anikó és Peti csaptak össze. Peti végig vezetett, de Anikó nem engedte el, végig a nyomában járt. És jött a fordulópont: Anikó kiegyenlített 6-6, majd egy gyönyörű dupla 16-os kiszállóval át is vette a vezetést, és ezzel megszerezte első pontját a tabellán. Péter nagyon nem találta a tripláit, sőt még a szimplákkal is gondja akadt, pedig nem is olyan régen harmadik lett az őszi darts versenyen. Anikó kiegyensúlyozott szép játékának köszönhetően, nem is lehetet más az eredmény, mint 8-6 és ezzel megszerezte második pontját is, valamint az első győzelmét a liga során.

5. forduló: Batta Pali 4 – 8 Szrnka Mihály, Prifer Tibor 7 – 7 Szerb Milán, Galát Krisztián 7 – 7 Magyari László, Maczik Péter 6 – 8 Podani Anikó.