Darts, Képgaléria, Média, Sportsarok

Lezárult a Darts Premier Liga utolsó fordulója

A szokásos csütörtöki estén véget ért a darts Premier Liga 7. fordulója.


Az első mérkőzésen igazi tét nélküli meccset láthattunk Anikó és Krisztián között. Mindketten meg-meg villantak egy-egy leg erejéig, de Krisztián múltjával nem bírt le Anikó, így 8-2-re kikapott tőle.

A következő mérkőzésen Pali és Milán csaptak össze, ahol Pali erősen kezdett és 5-0-ra elhúzott, majd egy nyögvenyelős hatodik leggel Milán is megindult felfelé. Az egyenlítés után Pali nyerte a következő leget, de innentől ellenfele nem adott több lehetőséget a szépítésre, így 8-6-os végeredménnyel Milán nyert.

A harmadik mérkőzést Peti és Laci játszották. Lacin meglátszott a sok gyakorlás, hamar el is húzott Petivel szemben, aki még mindig keresi régi játékát. Laci még egy gyönyörű nagy kiszállóval (124) is tudta fokozni játékát. Sajnos Peti egy leget sem tudott elvenni tőle, így 8-0-ra Laci nyert.

Nem volt ez másképpen az est utolsó mérkőzésén sem ahol Tibi kereste azt a bizonyos formáját Mihállyal szemben. Mihály is hozta a tőle elvártakat, sorra dobta biztos kézzel a kiszállókat, így ez a meccs is 8-0-ra végződött.

Jövő héten, pénteken, a döntőben csak az első négy helyezett játszik majd egymással. A keresztjátékok után jönnek majd a helyosztók, először a harmadik majd az első helyért.

7. forduló: Galát Krisztián 8 – 2 Podani Anikó, Maczik Péter 0 – 8 Magyari László, Batta Pali 6 – 8 Szerb Milán, Prifer Tibor 0 – 8 Szrnka Mihály.