Postaláda

Oklevél

Sikeresen működött közre Szarvas Város Önkormányzata a 2014-es Európai Hulladékcsökkentési Hét akcióiban.


Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség
Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság

Tárgy: Tájékoztatás az Európai Hulladékcsökkentési Hét kapcsán

Kedves Önkéntesünk!

Hatalmas öröm a számunkra, hogy minden korábbinál jobb eredménnyel zárult a 2014. évi Európai Hulladékcsökkentési Hét Magyarországon. Az Európai Bizottság kezdeményezésébe rekordszámú önkéntest, több mint 100 ezer embert sikerült bevonni. A résztvevők 2014. november 22-30. között összesen 150 különböző akciót bonyolítottak le sikeresen hazánkban. Az önkéntesek legnagyobbrészt újrahasználattal kapcsolatos ötleteket valósítottak meg.

Ezt a kiváló eredményt nem tudta volna hazánk felmutatni az Ön, Önök segítsége nélkül.

hulladek_emleklapEngedje meg, hogy a mellékelt emléklappal még egyszer megköszönjük akciójuk sikeres lebonyolítását! Bízunk abban, hogy a szervezés és lebonyolítás során olyan tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtak, gyarapodtak, amelyek a mindennapi életükben is hasznos kiegészítőként szolgál.

Egyben már most szeretnénk jelezni, hogy 2015-ben is lesz Európai Hulladékcsökkentési Hét, így már most el lehet kezdeni az ötletelést arról, hogy esetlegesen milyen akcióval vesznek majd részt benne. Mint ahogy eddig is, az idei évben is igyekszünk minél több segítséget nyújtani az akció sikeres lebonyolításához.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét idén november 21-29. között kerül megrendezésre. Őszintén reméljük, hogy ez alkalommal is önkéntes akciófejlesztőink között üdvözölhetjük!

Budapest, 2015. március 12.

az Európai Hulladékcsökkentési Hét szervező csapata