Hírforgó, Képgaléria, Média, Motorsport, Sportsarok, Videók

Podani Milán Pécs után Kunmadarason is a dobogó legfelső fokán

Pécsi és kunmadarasi megmérettetéseken is részt vett a közelmúltban a fiatal szarvasi motoros.


Április 25-én a pécsi Expo Center adott otthont a IV. Szezonnyitó Gurulás és Motoros napnak. Sok látványos és hasznos motoros program keretében rendezték meg a stunt riding meghívásos bajnokságot is. Igazi nyárias időben több ezer bel- és külföldi motorbarát találkozott és családiasan töltött el egy városi felvonulással is színesített kellemes napot.

A junior kategóriában induló Podani Milán mindent egy lapra téve vágott neki 4 percének.  Az új gyakorlatsor első 3 perce fergetegesre sikerült, de az izgalmas rész csak ezután kezdődött. A második motorral csak fél percig mutathatta be a tervezett elemeket, mivel az ledobta a láncot. Ez sajnos a technikai sport hátránya minden versenyzői felkészülés mellett is. A technikai malőr ellenére a látványos és nehéz, egyedi elemekből álló produkciót a zsűri az első helyre pontozta. Ezen a délutánon Milán junior kategóriában a Pécs Kupa boldog tulajdonosa lett.

Május 1-jén a Honda Autós- Motoros Majálison vált nagykorúvá (18) Kunmadár. Az áprilist idéző szeszélyes időjárási viszonyok ellenére is szép számú közönség látogatott ki a valamikori reptérre. A szokásos autós-és motoros gyorsulási versenyek mellett az idén is helyet kapott a Stunt riding bajnokság második fordulója. Podani Milán az előző heti pécsi sikeres gyakorlatain igyekezett még csiszolni, önmaga elvárásai szerint, ami néhány mozzanat kivételével sikerült is. Ezt bizonyította, hogy a pontozó bírák ezen a versenyen nagy különbséggel jutalmazták az első helyre akrobatikus mutatványait.

Videó: