Sziréna

Kiválasztották a megyei legjobbakat

A „Kerékpáros Iskola Kupa” és a „Ki a mester két keréken?” Jász-Nagykun-Szolnok megyei döntőjét 2015. május 9-én Cserkeszőlőn rendezték meg.


A versenyzőknek elméletben és gyakorlatban is bizonyítaniuk kellett tudásukat a megyei döntőn, amelyet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2015. május 9-én a cserkeszőlői sportpályán rendezett meg. A megyei döntőn a rendőrkapitányságok által szervezett területi fordulókon kiemelkedő eredményt elért tanulók, összesen közel félszáz diák versengett a továbbjutásért.

A „Kerékpáros Iskola Kupát” Urbán Viktória és Szabari Márk a Jászapáti Általános Iskola tanulói nyerték, akik képviselik megyénket 2015. május 19. és május 21. között a gyulai országos versenyen.

A „Ki a mester két keréken?” megyei döntőjén a 10-12 éves korosztály versenyét Kovács Nelli a jánoshidai Petőfi Sándor Általános Iskola és Gulyás Gergely a Jászapáti Általános Iskola tanulói nyerték, ők jutottak tovább az országos versenyre, amelyet a szervezők 2015. július 7. és július 8. között Baján rendeznek meg.