Hírforgó

Ütős gyermekelőadás a LOM végén

Az idei Jókai évad egyik legnépszerűbb sorozata volt a LOM – Land of Music, Nagy Róbert színművész ötletéből, szervezésében, talán rendezésében is.


A remek sorozat az idei kőszínházi szezontól vasárnap délután a Mesevilág című – az eddigiektől eltérőn rövidebb, de ugyanakkor rendkívül pörgős és látványos – összeállítással búcsúzott. A csabai szülők és nagyszülők örömére rengeteg tehetséges apróságot is felléptettek a röpke órányi műsorban.

Sőt mi több, a LOM egyik oszlopa, Liszi Melinda a mese keretjátékát is egy bájos kislányka társaságában játszotta végig, nemkülönben annyi bájjal és kedvességgel, akár kedvenc mesekönyveink egyikéből lépett volna elő.

Lendületesen parádézó tánckar, kitűnő szerepvállalás Fehér Tímeától, megbízható színvonalas énektudás a csapat egészétől, ezen belül természetesen a közönségkedvenc Balázs Csongortól és Nagy Róberttől. Színpompás díszletek, gyönyörű jelmezek. Kiválóan szórakozó nagyérdemű. Utóbbi megnyugtatására elmondjuk, hogy semminek sincs vége, mivel a LOM gyöngyszemeit nyáron Szarvason, a Vízi Színházban láthatjuk.