Postaláda

Levél hangoskodással kapcsolatban

A közelmúltban Szarvason történt hajnalig tartó “családi bulikkal” kapcsolatban intéztek levelet Szarvas város polgármesteréhez.


Körös TV
Szarvas

Babák Mihály polgármester úrhoz kérdések a 2015. július hó 8-i Nap mint nap adáshoz

Tisztelt Polgármester Úr!

Azt gondolom sokunk nevében, szeretném a segítségét kérni, illetve válaszokat kapni kérdéseinkre.

2015. július 4-én (szombat) és július 7-én (kedd) két kisebbséghez tartozó családnál ünnepséget rendeztek, melyek hajnalig tartottak élőzenével, olyan hangosítással és hangerővel folyt a mulatozás, mely zavarta a pihenni vágyó, másnap munkába induló szarvasi lakosokat.

Hiába fordulunk segítségért a „rend őreihez”, akik sok esetben fel sem vették a telefont, és az ügyeleti ajtót sem nyitották ki annak, aki személyesen két kisgyermekkel szeretett volna bejelentést tenni az éjszaka közepén. Nagy a városban a felháborodás emiatt főleg, hogy tudomásunkra jutott, hogy harmadik – hangosított, élőzenés – családi buli és készül július 9-én csütörtökön.

Vajon az itt megszálló turisták mit gondolhatnak a város lakosságáról?

Szeretnénk megtudni, hogy miért nem történik semmilyen hathatós intézkedés? Miért kényszerülnek a dolgozó emberek hajnali 3-4-ig elviselni egyes a társadalomba beilleszkedni nem képes családok hangoskodását? Ez nem minősül szabálysértésnek? Miért félnek a rendőrök ezen családokkal szemben fellépni? „Őrizünk és védünk”?????? Kit????

Tisztelettel:
Egy dolgozó szarvasi polgár, aki éjszaka pihenne