Postaláda

Gratuláció

Az alábbiakban ismeretett levélben az ÁSZ elnöke gratulált Babák Mihály szarvasi polgármesternek közelmúltbeli elismeréséért.


Állami Számvevőszék

Babák Mihály Polgármester Úr részére

Tisztelt Polgármester Úr! Kedves Mihály!

Kérem, engedje meg, hogy szívből gratuláljak a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elismeréséhez a „Polgárokért” kitüntető díjhoz.

Őszinte örömömre szolgál, hogy Békés megye újjászervezésének 300. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen, illetve ünnepi megyegyűlésen Békésen Ön vehette át először az újonnan alapított kitüntetést.

Hiszem és vallom, hogy a megyei önkormányzat által létrehozott „Polgárokért” kitüntető díj első díjazottjaként a lehető legméltóbb helyre került ez az elismerés. Ön több éves közéleti tevékenységéből – városvezetői és képviselői hivatásából fakadóan – olyan eredményeket ért el Szarvason, illetve Békés megyében, melyek mindenkinek, aki a közösség szolgálatában áll követendő példaként kell, hogy szolgáljanak. Példamutató munkássága, fáradhatatlan kitartása mindig meghozta az eredményét, és a személye meghatározó Békés megye újkori történelmében.

Kérem, hogy ezen értékteremtő – és formáló szemléletet továbbra is Szarvas, a térsége és Békés megye fejlődése, a Békés megyei emberek boldogulása érdekében fejtse ki!

Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánok!

Budapest, 2015. november 24.

Tisztelettel és barátsággal:
Domokos László elnök