Kézilabda, Sportsarok

Négy serleget birtokolnak a szarvasi öregfiúk!

Orosházán a Tóth Tamás Emléktornán találkoztak a megyei öregfiúk kézilabda csapatai.


 

A tornát XVIII. alkalommal rendezték a fiatalon elhunyt kézilabda játékos és edző emlékére. A serleget a szarvasiak szerezték meg és egy évig védői, mivel minden ellenfelüket legyőzték.

Eredményeik: Szarvas-Orosháza 17-14, Szarvas-Újkigyós 19-13 és Szarvas-Mezőhegyes 17-15. A korábbiakhoz hasonlóan a mérkőzéseket követően baráti összejövetelen fehérasztal mellett igyekeztek kiértékelni.

A szarvasi csapatot a következők alkották: Sztancsik Csaba (kapus), Kereszturszky János, Hankó György, Dina Ádám, Kovács Ákos, Nagy Attila, Domján László, Almási László és Molnár János csapatkapitány (mezőnyjátékosok). Edző: Száva Flórián.

A kézilabda torna végeredménye: I. Szarvas, II. Orosháza, III. Újkígyós, IV. Mezőhegyes.

A szarvasiak megnyerték a 2016 szeptemberében rendezett Felföldi István Kupát Újkígyóson, novemberben kupagyőztesek lettek a mezőhegyesi tornán. 2017 januárjában Szarvason maradt az Ifj. Csery István Emléktorna serleg és március 11-én a Tóth Tamás emlékére rendezett tornán is szarvasi diadal született. Ezzel mind a négy kupát a szarvasiak őrzik. A találkozók ősszel ismét folytatódnak.