Kézilabda, Sportsarok

Könnyedén nyertek az „ARANYOS” lányok

Mindössze 7 percig voltak partiban a csabai serdülők, ekkor 3-3 volt az állás. Ezt követően magasabb fokozatra kapcsoltak a szarvasiak és folyamatosan elhúzva a szünetre 20-11-re alakították az eredményt.


Szarvasi NKK – Békéscsba Előre II. 35-20 (20-11), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Szarvas, 50 néző. Vezette: Bozó, Mezei.

Szarvasi NKK: Labát-Buzási 5, HAJDU 8, Raffai-Such 3, SZABÓ 8 (4), Zelei 1, Kovács 5. Csere: Juhos, Kasik (kapusok), Ábrahám 1, Mester 1, Semjéni 2, Trnyik 1, Szőke, Tasgyik. Edző: Száva Flórián.

Békéscsaba legjobb dobói: Kéri 4, Hermann 4. Kiállítások: 2 ill. 4 perc. Hétméteresek: 7/5 ill.1/1.

Szünet után folytatódott a Körös-partiak gólgyártása és a 40. percben 27-11 volt olvasható az eredményjelzőn. A második játékrészben szinte sorokat cserélt Száva edző. A mérkőzés végeredményéhez szinte valamennyi játékos góllal járult hozzá.

A szimpatikus sportszerű vendégek igyekeztek saját játékukat játszani. A találkozó végül is edzőmérkőzés volt a hazaiak szempontjából.

A mérkőzés után a szarvasiak bajnokoknak járó mezt vették fel és ebben köszönték meg a szurkolók biztatását. Az „Aranyos lányok” feliratú mezeket Köteles József ajánlotta fel a csapatnak.

Április 22-én Abonyban vendégeskednek az NKK-sok.