Állásajánlatok, Közlöny

Pályázati felhívás környezetvédelmi ügyintéző munkakör betöltésére

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal környezetvédelmi ügyintéző munkakör betöltésére.


A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Békés megye, 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: Település-, terület- és vidékfejlesztési, település-üzemeltetési feladatkör

Ellátandó feladatok:

Környezetvédelmi eljárásokkal kapcsolatos feladatok ellátása: ellátja a környezetvédelmi referensi feladatokat; vizsgálja a városban végzett ipari, mezőgazdasági és egyéb tevékenységek által kibocsátott anyagok környezetre ártalmas hatását, ezzel kapcsolatban elvégzi a szükséges méréseket, statisztikát készít; felügyeli a környezetvédelmi szabályok betartását; gondoskodik az állattartással kapcsolatos jogszabályok betartásáról és a szabálytalanságok kivizsgálásáról; eljár a vadkárokkal kapcsolatos ügyekben; feladata a települési növényvédelem és zöldfelület gazdálkodás koordinálása; koordinálja a kóbor ebek befogásával kapcsolatos tevékenységet; koordinálja a város területén végzendő rovar-és rágcsáló mentesítési, szúnyog-gyérítési feladatokat; lebonyolítja a település élet- és balesetveszélyes fák kivágásait; eljár az önkormányzati fejlesztések, beruházások előkészítésében; ellenőrzi és koordinálja a város játszótéri eszközeinek állapotát, javítását.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A jegyző hatáskörébe tartozó környezetvédelmi, növényvédelmi eljárásokkal kapcsolatos hatósági és önkormányzati feladatok ellátása, helyszíni szemlék lefolytatása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a “Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló” 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) SZMSZ és a közszolgálati szabályzat rendelkezései az irányadók. rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, Felsőoktatásban szerzett építész-, építő-, kertészmérnök szakmacsoportokba tartozó (különösen: településüzemeltető vagy környezetgazdálkodási agrármérnöki végzettség), gazdaságtudományi, agrár, szociológus, földrajztanár, geográfus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetvédelmi, vízügyi, település-fejlesztési, vidékfejlesztési, közlekedési felsőfokú szakképesítés. ,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
  • 6 hónap próbaidő.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Hatósági ügyintői – Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,
  • Közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga megléte;
  • Jogosítvány (B kategória)
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások);

Előnyt jelentő kompetenciák:

  • Határozott, precíz, pontos, megbízható.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint;
  • Végzettséget igazoló okiratok másolata;
  • 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány;
  • Adatkezelési nyilatkozat arról, hogy a pályázat elbírálásában résztvevők a pályázat tartalmát megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 5. 
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Pardi László osztályvezető nyújt, a 66/521-605 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VI.2502/2017., valamint a munkakör megnevezését: Környezetvédelmi ügyintéző.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. augusztus 11.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.gyomaendrod.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. július 24.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.