Hírforgó, Képgaléria, Média, Motorsport, Sportsarok

Podani Milán 5. helyen végzett a Divízió 1 kategóriában

2017. augusztus 19-én a 20. Jubileumi Kunmadarasi EXTRÉM FESZTIVÁL keretében rendezték meg Stuntriding Országos Bajnokság harmadik fordulóját, amely közel ezer nézőt vonzott ki az egykori orosz repülőtérre.


 

Az augusztusi kánikula forró aszfaltja komoly kihívást jelentett a versenyzőknek, akik a védőfelszerelésekben még inkább érezték a nyár ízét.

Milán – mint  a mezőny legfiatalabb versenyzője – a Divízió 1 kategória újoncaként jól kvalifikálta magát a negyedik helyre. Ezután következet a hatperces program, amivel összesítve az ötödik helyen zárta a bajnoki fordulót. Itt már a versenyzői rutin sokat számított, de ez a pontszám így is a mezőny első harmadát jelentette. Ezzel a helyezéssel ismét közelebb került a dobogóhoz, ami a külföldi megmérettetések mellett egyik jövő évi titkos vágya. A feladat nem könnyű, mivel a több évtizedes versenyzői múlttal rendelkező sporttársak között tűzte ki mindezt céljaként. Ismerve Milán motorsport iránti elszántságát, ha körülmények is segítik, ez nem reménytelen.