Hírforgó

Végre Budapesten mutatják be a nagy sikerű Csodaszarvas musicalt!

Az országszerte teltházak előtt bemutatott nagysikerű musical, a Csodaszarvas végre Budapesten! Az eredeti látványvilággal és szereplőkkel!


Csasztvan András ötlete alapján Varga Viktor rendező kérte fel Belinszki Zoltánt és Gulyás Leventét a Csodaszarvas musical megírására, amely az elmúlt években fantasztikus sikerrel, teltházas előadásokkal mutatkozott be hazánkban és Felvidéken egyaránt.

Varga Viktor, a darab rendezője szerint egy modern, provokatív és önironikus musicalt láthat a közönség, amely eddig csak szabadtéri, monumentális színpadokon valósult meg. Az Erkel színpada azonban lehetőséget ad az eredeti, teljes tánckarral (Duna Művészegyüttes és Tessedik Tánckar szólistái) és látvánnyal való premierre.

A darab alkotói emberi sorsok megismerésén keresztül keresik a válaszokat a mindennapok kérdéseire:  Mit jelent eredetmondánk az új generációknak? A férfi vagy a nő irányítja a családot? Itt élnünk-halnunk kell, vagy tovább vándoroljunk a jobb élet reményében? Egy nagyszabású musicalben mutatjuk meg, mit gondolunk ma anyaságról, testvérharcról, hagyományról és újításról – a Történelmi Magyarország kellős közepén.

Dósa Zsuzsa Kisfaudy- és Domján-díjas színésznő, valamint a Cervinus Teátrum művészeti igazgatója Gulyás Levente fantasztikus zenéivel, Belinszki Zoltán dramaturgiai és írói munkájával, látványos technikai megoldásokkal, izgalmakkal teli estét ígér a közönségnek.

A darab sikerét pedig mi sem mutatja jobban, hogy a budapesti bemutató előtt a stáb Kárpátaljára is meghívást kapott: egészen biztosan Beregszászon is teltház várja majd a színészeket.

Egy biztos: aki ellátogat szeptember 4-én a budapesti Erkel Színházba a Csodaszarvas musical fővárosi premierjére, egy felejthetetlen élmény részese lesz!

NIMRÓD: Nádházy Péter

ENÉH: Dósa Zsuzsa

HUNOR: Boronyák Gergely

MAGOR: Polák Ferenc

AJANDUK: Benkő Géza

BESE: Maróti Attila

EMESE: Tatár Bianka

ARA: Bardon Ivett

Közreműködik a Duna Művészegyüttes és a szarvasi Tessedik Táncegyüttes

Pontos helyszín: Erkel Színház (VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 30.)

Belépő: felnőtt: 1200-6000 Ft

Honlap: https://www.jegy.hu/program/csodaszarvas-musical-82008