Állásajánlatok, Közlöny

Pályázati felhívás ügyintéző munkakör betöltésére

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal ügyintéző munkakör betöltésére.


 

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Békés megye, 5621 Csárdaszállás, Petőfi utca 17.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

1. melléklet 27. Titkársági feladatkör, II. besorolási osztályban

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Esélyegyenlőségi feladatok ellátása. Titkársági feladatok ellátása. Ellátja a képviselő-testületi és bizottsági ülések előkészítésével kapcsolatos szervezési és adminisztrációs feladatokat. Az SZMSZ-ben foglaltak szerint gondoskodik a meghívók és az előterjesztések megírásáról, megküldéséről. Ellátja a képviselő-testületi és a bizottsági ülések jegyzőkönyv-vezetésével kapcsolatos feladatokat. Gondoskodik a jegyzőkönyvekkel, előterjesztésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátásáról. Ellátja a termőföldek értékesítése és haszonbérbe adásával kapcsolatos földkifüggesztési feladatokat. Választással, népszavazással kapcsolatos ügyintézői feladtok ellátása. Ellátja a köztemetéssel kapcsolatos feladatokat. Lakásgazdálkodási feladatok ellátása (Gondoskodik az üres bérlakás pályázati meghirdetéséről. Évente ellenőrzi a bérlakások és a költségalapú bérlakások rendeltetésszerű használatát. Intézkedik a lakbérhátralék behajtásáról.) Ellátja a katasztrófavédelemmel kapcsolatos feladatokat.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatali SzMSz és Közszolgálati Szabályzat rendelkezései az irányadók. rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

Magyar állampolgárság,

Cselekvőképesség,

Büntetlen előélet,

Középiskola/gimnázium,

Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

6 hónap próbaidő;

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Iskolai végzettséget igazoló dokumentumotok másolatai;

Önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint;

Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban részt vevők megismerhetik.

3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány;

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. szeptember 12.

A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VI./3017./2017. , valamint a munkakör megnevezését: Ügyintéző

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. szeptember 15.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje: 

www.gyomaendrod.hu – 2017. augusztus 23.

www.hunya.hu – 2017. augusztus 23.

www.csardaszallas.hu – 2017. augusztus 23.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: 

A pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartjuk. Igény esetén, bérleti jogviszony keretében önkormányzati szolgálati lakás biztosítható.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. augusztus 23.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.