Hírforgó

Cél a nyolcmilliárd

E mostani önkormányzati ciklus végéig – 2019-ig – nyolcmilliárdnyi pályázati eredmény is megvalósulhat Szarvason, érzékeltette Babák Mihály polgármester az augusztus 31.-i fórumon a Polgármesteri Hivatalban.


Ezen tanácskozáson a Képviselő-testület tagjai mellett részt vett dr. Melis János címzetes főjegyző, Paluskáné Udvarhelyi Judit aljegyző, a pártok és civil szervezetek képviselői, a sajtó munkatársai – írott és elektronikus vonatkozásban – és számos érdeklődő. A Hodálik Pál alpolgármester által előterjesztett pályázatok részleteit hamarosan közzétesszük.

A fórum végén kisebb vita alakult ki Babák Mihály polgármester és Pálinkás Tamás helyi Jobbik elnök között a Petőfi utca fejlesztését és a Kacsa-tó jövőjét illető témák jogértelmezését illetően. A Jobbik vélekedése szerint egyik fórumon sem érvényesült az említett környékek lakosságának véleménye. Ezt a polgármester mellett Hodálik Pál alpolgármester erőteljesen cáfolták, még Csanádi László a Nagycsaládosok képviseletében őket igyekezett cáfolni.