Felhívások, Közlöny

Mottó: „Első az egészség! És az egészségügy?”

Cikksorozatunk huszadik számában a pszichológiai rendelést mutatjuk be. A többség fejében keveredik, hogy mit várhatnak egy pszichológustól és mit egy pszichiátertől.


A legnagyobb eltérés, hogy míg a pszichológus bölcsész (tudományegyetemi) diplomát szerez, addig a pszichiáter orvosi diplomával rendelkezik. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert (pl. antidepresszánst), míg a pszichiáter igen.

A pszichológia jelentése: lélektan. Fontos tudni, vannak olyan lelki gondok, a személyiségfejlődésnek olyan elakadásai, amelyekben nem várható az, hogy gyógyszeres kezelés hatására fog rendeződni a személy problémája. A pszichológus feladata a betegek állapotának felmérése különféle pszichológiai tesztekkel és „beszélgetés” segítségével.  Hazánkban sajnos még napjainkban is tabu pszichológushoz járni az erős előítéletek miatt. Az egyik legnagyobb félelme annak, aki e fajta szakemberhez fordul, hogy „bolondnak” titulálják, és nem fogják sem meghallgatni, sem megérteni.

Tisztelettel kérem betegeinket, ha életük során – bizonyos életszakaszban – úgy érzik, hogy „elakadnak”, elbizonytalanodnak és külső segítség felé fordulnának, keressék fel a Szakorvosi Kft. pszichológiai rendelését, ahol nyugodt környezetben, otthonos körülmények között, teljes diszkréciót biztosítva állnak szakembereink az önök rendelkezésére. 

Pszichológiai rendelés, Szarvas

Rendel: Bagaméri László klinikai szakpszichológus.

Probléma területek, amelyben segíteni tud: szorongásos zavarok (fóbia, pánik), érzelmi, hangulati zavarok, önismereti hiányosságok, krízishelyzetek, párkapcsolati problémák, a családi élet nehézségei (válás, különböző traumák).

Rendelési idő: kedd 16-18 óra, szerda 16-19-8 óra, csütörtök 19-18 óra.

Bejelentkezés: 06 20/2861-861 telefonszámon.

Az ellátás nem beutaló köteles, érvényes TAJ- kártya birtokában, előzetes bejelentkezést követően vehető igénybe.

Kérem, forduljanak bizalommal szakemberünkhöz, aki a komplex, határterületi és az „átfedéses” esetek kezelésében szorosan összedolgozik a pszichiáter szakorvosunkkal, Dr. Gál Gabriellával. 

Tisztelettel:
Dr. Kozma Lewellyn Marius György
ügyvezető

Az ügyvezető elérhetőségei:

  • telefon: 66/311-690
  • e-mail: nogyogyaszat@szakorvosi.hu