Sziréna

Visszakapta a rendőröktől az ellopott mobiltelefonját

A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, mert Dévaványán, egy szórakozóhelyről ellopott egy telefont. A készüléket odaadta egyik ismerősének, aki eladta. A rendőrök lefoglalták a mobilt és visszaadták a tulajdonosnak.


A Szarvasi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy nő és egy férfi ellen. A nő 2017. április 30-án, 2 óra és 3 óra 30 perc között Dévaványán, egy szórakozóhelyről ellopott egy mobiltelefont. A készülék az egyik vendégé volt, aki a kabátja zsebében tartotta. Amikor a kabátot letette és őrizetlenül hagyta, akkor tűnt el a telefon. A mobilt a 33 éves dévaványai nő elvitte a diszkóból, majd napokkal később odaadta egyik ismerősének. A férfi meghirdette az egyik közösségi oldalon és néhány ezer forintért eladta. A rendőrök attól, aki megvette, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A rendőrség a 33 éves dévaványai nőt lopással, a 35 éves, szintén dévaványai férfit pedig orgazdasággal gyanúsítja. A Szarvasi Rendőrkapitányság a lezárt nyomozás iratait 2017. szeptember 25-én a gyanúsítottak ellen vádemelési javaslattal továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre.