Felhívások, Közlöny, Sziréna

Fesztiválon, bevásárlóközpontban, járási hivatalokban folytatódik a toborzás

Békéscsabán, Szarvason és Sarkadon is lehetőség lesz arra, hogy az érdeklődők személyesen kapjanak információt a rendőrség munkatársaitól a határvadász-képzésről.


Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász-képzés iránt. Békéscsabán, a 21. Csabai Kolbászfesztiválon 2017. október 20-a és 22-e között találkozhatnak a rendezvényre látogatók a rendőrség toborzó csoportjaival. Ezután járási hivatalokban is tartanak tájékoztatókat a rendőrök. A Békéscsabai Járási Hivatalban 2017. október 24-én, a Szarvasi és Sarkadi Járási Hivatalban 2017. október 25-én várják az érdeklődőket. Békéscsabán, a Csaba Centerben 2017. október 24-én, 26-án és 31-én működik majd határvadász információs pont, ahol a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőreitől lehet tájékoztatást kérni.

Azok, akik nem tudnak elmenni egyik helyszínre sem, telefonon is érdeklődhetnek a képzés részleteiről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál, a 66/ 523-700-as telefonszámon. Emellett valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen is fogadják a jelentkezőket.  A rendőrség honlapján továbbra is megtalálható minden fontos információ a képzésről és a jelentkezésről, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.