Hírforgó, Képgaléria, Média

Idénynyitó disznótoron a Székelyes tanárok

Intézményünk, a Gyulai SZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Szarvas) vendéglátás-turisztika munkaközösségének tagjai részt vettek a XI. Idénynyitó Disznótor, Töltöttkáposzta-főző és Kolbászkészítő Versenyen. A rendezvény 2017. október 14-én került lebonyolításra a szarvasi Piaccsarnokban.


Kollégáinkkal a mókás „Ól Inkúzív” csapatnévvel neveztünk. Almás-omlós lepénnyel és frissen sült pogácsával készültünk, hogy megvendégelhessük a korán érkezőket. A süteményeknek nagy sikere volt nemcsak a versenyzők, hanem a zsűri körében is, így a rendezvényen kollégáink megnyerték a legjobb disznótoros sütemény kategóriában az első helyezést. Megmérettettük magunkat még a frissen készített kolbász és pálinka kategóriában is.

Összeszokott csapatunk a következő tagokból állt: Ardainé Tóth Anikó, Kasikné Terényi Mónika, Sutyinszkiné Pljesovszki Mária, Balás Péter, Tusjak György, Molnár Mihály és Borbély Tünde.

A fesztiválon részt vevő munkatársaink ezúton szeretnék megköszönni mind az iskola, mind pedig a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány támogatását. Örülünk neki, hogy az I. helyezéssel sikerült öregbíteni iskolánk jó hírnevét.

Borbély Tünde munkaközösség-vezető