Hírforgó, Képgaléria, Média, Sportsarok

Röplabda sztárokkal egy pályán

A Benka Iskola röplabdásaival bővült 2017. 10. 17-én (kedden) a Linamar-Békéscsaba Röplabda SE szurkolótábora. A hazaiak az Imoco Volley Conegliano (ITA) csapatát fogadták, így lehetőségünk volt testközelből látni napjaink röplabdázásának legkiemelkedőbb csillagait.


Nagy érdeklődéssel követtük a számos sztárjátékos minden mozdulatát a bemelegítéstől a mérkőzés utolsó percéig. Az olasz csapat legerősebb játékosának, az USA válogatottjának, a világkupa és olimpiai bronzérmes Kimberly Hillnek nyitásai, csapata magabiztos játéka örök emlék lesz számunkra.

A szívünk mégis a hazai játékosokért dobogott, biztató szavaink nekik szóltak, a gyerekek által készített szurkolótábla értük lobogott.

Bízunk benne, hogy a csapat tagjaival készült közös fotó, az autogramok begyűjtése még szorosabbá tette tanulóink kötődését a röplabda sporthoz.

Köszönettel tartozunk a BRSE utánpótlás szakág vezetőjének, hogy lehetővé tette közel 40 röplabdás diák részvételét a bajnokok ligája mérkőzésen, valamint a szülőknek gyermekük sportszeretetének támogatásáért.

Molnár Eteléné, Farkas Gergely, Arnold Zoltán
röplabda tömegsport vezetők
Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda