Kézilabda, Sportsarok

Parádéztak a kapusok

Hat perc telt el a találkozóból, mire végre a hazaik  betaláltak a jól védő  vendég kapus hálójába. Igaz az NKK kapuja is  gólmentes volt.


Szarvasi NKK-Csorvási SK 30-18 (13-6), NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Szarvas,  100 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth.

Szarvasi NKK: JUHOS-Kovács 9, Balogh 2, Raffai-Such 4, Szabó 2, Hajdu 4, Bagi 1. Csere: Kasik, Pillár (kapusok), Ábrahám 1/1, Mester 1/1, Semjéni 3, Szőke 1, Tasgyik 1, Gábor 1/1, Trnyik. Edző: Száva Flórián.

Csorvási SK: MIKE-Sajben2, Maday 6, Réti, Biró 4/1, Kecskeméti 1, Kurucz 3/1. Csere: Gajdács, Baráth, Major, Ivanics-Gyemó, Gajdács 2, Samu, Petrovszki, Zsiga, Greksza. Edző: Baráth Lajos.

Kiállitások: 2 perc ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 4/2.

Mivel ha a labda nem akadt fenn a védő falon, még ott volt Juhos, aki mindent védett.  A 6. percben a vendégek edzője gólképtelenségük miatt időt kért. A gólokat a szarvasiak elkezdték dobálni és a Csorvás a 9. percben második idejét is kikérte 3-0-ás állásnál. Továbbra is kevés gól esett a kapusok jóvoltából! A 15. percben született az első vendég gól, 6-1 lett az állás. A szünetig felváltva estek a találatok, pihenőre 13-6-tal  vonultak a csapatok.

Gólszériával kezdtek a Körös-partiak, a 41. percben 19-6 volt olvasható az eredményjelzőn. Az addig jól védő Mike tehetetlen volt a lerohanó és ziccereit értékesítő támadókkal szemben Alábbhagyott a  hazai lendület a biztos vezetés birtokában és a vendégek is be-betaláltak Juhos kapujába. A hazaiaknál Száva edző sorozatos cserével mindenkit pályára küldött. A cserék meghálálták a bizalmat, mert szinte mindenki gólt lőtt. Első NB II-es mérkőzése volt Pillárnak is, aki a végjátékban két ziccert is védett. A rangadónak kikiáltott  találkozón a magas szarvasi védőfal és Juhos ellen nem találták az ellenszert a csorvásiak.

Száva Flórián:

– Jól védekezett a csapat és aki pályára lépett, az gólt is lőtt.

Az ifjúsági csapat szintén nyert 34-29-re. November 5-én az Abony együtteséhez látogat a Szarvas.