Hírforgó, Motorsport, Sportsarok

Podani Milán a Divízió 1-ben is jól zárta az idényt

2017. november 18-án a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét igazolt versenyzőinek.


Podani Milán mentorával, Herczeg Balázzsal, “Mókussal”

A látványos betétműsorokkal is színesített díjátadón a bőséges svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Városunkat, megyénket stunt riding (akrobatikus motorozás) szakágban az idén először képviselte a Divízió 1 kategóriában Podani Milán.

Milán az elmúlt év kemény megpróbáltatásainak ellenére is talpon maradt. A sport iránti megszállottságának is köszönhetően egész idényben kemény erőnléti és kitartó motoros edzésmunkával, időnként technikai problémákkal is eredményesen megküzdve az 5. helyen –a korábbi magyar bajnokok mögött– zárta az idényt. Gurult egy keréken, motorozott háttal egy keréken, egyenesen és forgásban, olykor még fejen állva is. Következő idény célja még közelebb ahhoz a bizonyos dobogóhoz, sikeres nemzetközi kitekintés mellett.

Szép volt Milán! Mi, itt és ott … büszkén tekintünk rád!