Hírforgó, Képgaléria, Média

V. Játékos Bibliatörténeti Vetélkedő Gyomaendrődön

2017. november 24-én a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola alsó tagozatos csapata ismét résztvevője volt a gyomendrődi Szent Gellért Katolikus Általános Iskolában megrendezett bibliatörténeti vetélkedőnek.


A térség katolikus intézményeinek tanulói kaptak meghívást a tudásra és szerencsére is építő játékos alkalomra. Ezúttal az Úr csodáinak jegyében zajlottak a feladatok: bibliai társasjáték, szerencsekerék, amőba, valamint keresztrejtvény és titkosírás fejtés. A vetélkedő után a házigazdák finom uzsonnára invitáltak minket, majd az eredményhirdetésben megtudtuk, hogy gyakorlós csapatunk az előkelő 3. helyezést érte el. A rajzpályázat eredménye szerint pedig Kovács Kiara Klára 3. osztályos tanuló 1. díjat, míg Szécsi Emma (4.o.) és Steinmacher Tamás (3.o.) a 2. díjakat hozhatták el.

A csapat tagjai voltak: Csapó Sára, Korbely Alex (1.o.), Erdélyi Nóra Blanka, Veres Doren (2.o.), Kovács Kiara Klára, Steinmacher Tamás (3.o.), továbbá Szécsi Emma és Sass Péter (4.o.).

A gyerekek felkészítője és kísérője volt: Jancsó Brigitta hitoktató.

Ezúton is köszönetet mond intézményünk a lehetőségért, hogy eljuthattunk a vetélkedőre, valamint a szervezőknek a színvonalas feladatokért.

Jancsó Brigitta hitoktató