Felhívások, Közlöny, Sziréna

Korszerű internetes felületen lehet időpontot foglalni kéményseprésre

Mint arról már korábban hírt adtunk, egy jogszabályi változás értelmében január elsejétől már csak megrendelésre érkezik a lakásokba a kéményseprő.


Ezt tudomásul véve egyre több megkeresés érkezik a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz, amelyben a felelős lakók a szolgáltatás megrendelését kezdeményezik. Ezért felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ingyenes lakossági kéményseprőipari szolgáltatás megrendelése a megyei igazgatóságokon keresztül a továbbiakban sem intézhető! Az arra létrehozott honlapon viszont azonnal elérhető a szolgáltatás.

Fontos tudni viszont, hogy:

Új, korszerű internetes felületen lehet időpontot foglalni kéményseprésre.

Január elsejétől az ingyenes kéményseprőipari sormunka megrendelése időpontfoglalással történik.

Erre interneten keresztül, telefonon vagy személyesen van lehetőség az alábbi elérhetőségeken:

  • Interneten: http://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat linken.
  • E-mailben, levelét a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldve.
  • Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül: a 1818-as ingyenesen hívható központi telefonszámon, a 9.1.1 menüpont választásával jelentkező ügyintézőnél.
  • Személyesen: ügyfélfogadási időben várja a megyei ellátási csoport, Kunszentmártonban a Rákóczi utca 19.szám alatt.

Ezeken a felületeken az egylakásos ingatlan tulajdonosa egyeztethet időpontot az ingyenes kéményseprői sormunka elvégzésére.

Ugyanitt van lehetőség a társasházban elmaradt sormunka harmadik időpontjának egyeztetésére. Ennek a munkának az elvégzése kiszállási díj ellenében történik meg.

Az ingyenes lakossági kéményseprőipari szolgáltatás megrendelése a megyei igazgatóságokon keresztül a továbbiakban sem intézhető!