Felhívások, Közlöny

Felhívás

Felvételt és meghallgatást hirdet Szarvas Város Melis György Vegyeskara – részletek az alábbi felhívásban.


Kedves Szarvasi és környéki Polgárok, Lakosok, Tanulók, Férfiak és Hölgyek!

Szarvas városának Melis György vegyes kara, Melis György alapítvány, ez évben is felvételt, meghallgatást hirdet, melynek ideje minden kedden 18 órától történik. Helye: Szarvas, Cervinus Teátrum (művelődési ház) fsz. 8-as terme. Bővebb felvilágosítás helyben kapható, a portán.

A kotta olvasása nem tartozik a jelentkezés követelményei  közé, ellenben ha hiányában vagy egy jó hangulatú, vidám zene- és énekkedvelő közösségnek, társaságnak, most mindenképpen megtaláltad a helyed! Nem kell hozzá egetrengető bátorság, csak némi akarat és elkötelezettség, hogy Szarvas város kulturális hagyományait az alapító névadó tiszteletére és szándéka szerint tovább vigyük és ápoljuk együtt! Ilyen egyszerű a képlet:

„Mert a zene és az ének az, amiben gyógyulást nyer a lélek!”

Tesszük mindezt saját magunk és olykor embertársaink kikapcsolódására, szórakoztatására, mert az ének kikapcsol a mindennapok gondjaiból és szabaddá tesz és mert nekünk fontos vagy!

Az „olykor” terveink szerint a költészet napján lesz, ahol találkozhatunk a szarvasi kultúrát, költészetet és zenét szerető művelő, kedvelő közönséggel. Pontos időpontot nem tudunk jelölni, a résztvevő fellépők időrendi besorolása későbbi időpontban történik. A rendezvény a hagyományok szerint egy 24 órás maratoni időtartamban, a szarvasi Cervinus Teátrumban kerül megrendezésre.

Ez úton is szeretettel várunk és köszöntünk minden kedves érdeklődőt, sorainkba várunk!

Tisztelettel:
Szarvas Város Melis György Vegyeskara vezetője és tagsága

  • Mobil elérhetőségek: 30/303-7805 és 20/969-0281 számon
  • Facebook: Melis György vegyeskar / üzenő

Kelt: 2018. március idusán