Diáksport, Hírforgó, Képgaléria, Média, Sportsarok

Irány Debrecen!

Idén is nagy csapattal utazhat a Vajda az „Amatőr” Röplabda Diákolimpia Országos Döntőjére Debrecenbe.


Nemzeti ünnepünket megelőző napokban rendezték a fiúk illetve a lányok megyei döntőjét. Fiaink parázs mérkőzésen a sarkadi gimnázium tanulóit legyőzve nyerték meg a döntőt. Igazolódott az az örök frázis, hogy egy címet nehezebb megvédeni, mint megszerezni, de így legalább értékesebb.

Lányaink hazai környezetben mutathatták meg, hogy nem is olyan amatőr szinten űzik ezt a sportot. Mester Zsófi és Lestyán Luca az utolsó nyolc évfolyamos osztály diákjai elmondhatják magukról, hogy idén sorozatban a 4. megyei aranyérmüket nyerték, ilyenre még nem volt példa.

Április 5-8. között Debrecenben 20 lány és 20 fiú csapattal küzd meg a két Vajdás csapat is, nem sok iskola, város mondhatja el ezt a bravúrt magáról. Hajrá Vajda! Hajrá Szarvas!

Leány csapat: Mester Zsófia (12.A) Lestyán Luca (12.A), Szabó Csenge (12.B), Gyulai Fanni (12.B) Gyekiczki Fanni (10.A), Kugyela Szabina (10.A), Terhes Anna (11.C), Toman Viktória (11.C), Krátki Tamara (11.A), Hipszki Flóra (11.B), Pribelszki Zsófia (11.B), Csernik Pálma (11.B), Blaskó Boglárka

Fiú csapat: Kiri Bence (12.A), Erdős Richárd (12.A), Kalocsai Levente (12.A), Pálfi Gellért (12.A), Nagy Béla (12.B), Molnár Gergő (12.B) Szabó Zoltán (11. A), Tóth Norbert (11.C), Gruner Benedek (11.B), Radics Attila (9.C), Kiri Máté (9.C), Bánfi Péter (10. C)

Felkészítő: Csilik Attila