Hírforgó, Képgaléria, Média

Diáknap a Székelyben

Az idei évben március 28-án tartottuk a Diáknapot iskolánkban, a Gyulai SZC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában.


Félve a rossz időtől, birtokba vettük az iskola épületét, és a tantermek, ahol tanév közben a kemény tanórák folynak, játéktérré alakultak ezen a napon, teljesen legálisan!

Már kora hajnalban beizzítottuk a kemencét, ahol az osztályok megsüthették ebédjüket. Szorgos kezekkel készítették a lángosaikat, pizzáikat.

Sokféle színes programmal készültek a diákok erre a napra. A délelőttöt a Szentesi TSE apróságainak táncelőadása tette mozgalmassá, amit egyaránt élveztek kicsik és nagyok. Akik elfáradtak a mozgásban, megpihenhettek a könyvtárban, ahol az SZKEK csapata és kutyatársai várták őket. Sok-sok finomsággal köszöntük meg a csapatnak, hogy ellátogattak hozzánk, és részese lehettünk a nyugtató simogatásoknak. Cserébe elláttak minket a felelős állattartásról szóló szóróanyagokkal, és egy hosszú távú együttműködés ígéretével.

Volt COD4 verseny a számítógép szerelmeseinek, póker a kártyabajnokoknak, Egészségsziget egy kis harapnivalóval, akadályverseny, és ami legnagyobb sikert aratta: Szabadulószoba.

Bár a szobából csak 2 csapat jutott ki sikeresen, még a rendezvény lezárása után is hosszú sor állt a szoba előtt, így kénytelenek voltunk túlórázni.

Ezúton köszönöm a lelkes DÖK-ös diákjaimnak a kiapadhatatlan jókedvet, és a rengeteg buzgóságot, és az iskolavezetésnek a támogatást.

Miskolczi Zsuzsanna Diákönkormányzatot segítő pedagógus