Felhívások, Közlöny

Meghívó éves közgyűlésre

A Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület 2018. május 22-én 16:30-tól közgyűlést tart a Liget Wellness és Konferencia Hotelben****.


Napirendi pontok:

1. Elnöki köszöntő – Előadó: Bogdán Tamás

2. Szarvas város turisztikai fejlesztései – Előadó: Babák Mihály Polgármester

3. Békésszentandrás nagyközség turisztikai fejlesztései – Előadó: Barna Antal, Békésszentandrás, Pénzügyi és Turisztikai Bizottság elnöke

4. Körös-Maros Nemzeti Park turisztikai fejlesztései – Előadó: Ezer Ádám Ökoturisztikai ügyintéző

5. Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége: Szarvas-békésszentandrási Holt-Körös horgászati hasznosítása – Előadó: Nemes Attila KHESZ Ügyvezető igazgató

6. TDM munkaszervezet szakmai beszámolója, 2017. év turisztikai eredményei – Előadó: Mihály Mariann TDM Menedzser

7. Elnöki beszámoló – Előadó: Bogdán Tamás

8. Felügyelő Bizottság beszámolója – Előadó: Dobruczky Zsolt Felügyelő Bizottsági tag

9. Egyebek

A közgyűlés határozatképessége miatt bízunk tagjaink megjelenésében! A Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a rendes tagok több mint fele jelen van. Határozatképtelenség esetén az elnök a Közgyűlést feloszlatja és új Közgyűlés összehívását rendelheti el.

Sürgős esetben a határozatképtelen közgyűlés után 30 perccel ugyanazon napirenddel összehívott közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes, ha ezt a kiküldött meghívó előre jelzi.

A jelen lévő egyesületi tagjainkat szeretnénk megvendégelni egy vacsorával, így 2018. május 17-ig várjuk a visszajelzéseteket részvételi szándékotokról!

Bogdán Tamás elnök
Mihály Mariann menedzser