Hírforgó, Képgaléria, Média, Motorsport, Sportsarok

Podani Milán két megye motoros idénynyitójának is a vendége volt

Először április 14-én, az immár nyolcadik alkalommal megrendezett Motoros Idénynyitó vendégeként pattant nyeregbe Milán Békéscsabán, majd április 21-én Kecskeméten a FÜREDI Autósiskola & Képző Központ szervezésében Motoros Vezetéstechnikai Tréningen kápráztatta el mutatványaival a szépszámú szakértő motoros közönséget.


Mindkét rendezvény feladataként jelölte, hogy szakemberek segítségével mentálisan és fizikálisan is felkészíteni a biztonságos és balesetmentes közlekedésre az önként jelentkező motorosokat a „Tanulj, hogy tovább élj” mottó jegyében. Milán két feladatot kapott. Az egyik, hogy negatív példákat mutasson, mit tilos a közúti közlekedésben. Szokásához hűen gurult egy keréken, elsőn vagy hátsón, ritkán a kettőn is egyszerre, olykor háttal motorozott és nem maradtak el a fejenállások sem, mindezek driftekkel fűszerezve. Másik feladatként hitelesen asszisztált egy motoros baleset mentésében.

Az idén egy új elemmel is színezte programját: a gördeszka és MZ ETZ kombinációval, amely Magyarországon egyedi produkciónak számít. Folytatás május elseje Kunmadaras magyar bajnokság.