Hírforgó

Nagy Róbert és Gábor Anita örömestje a Vízi Színházban

Csütörtök este – a legújabb felállás szerint 21 órai kezdettel – folytatódott a Kedvenceink a víz fölött sorozat.


Méghozzá Nagy Róbert és Gábor Anita személyében két olyan kitűnő énekadottságokkal rendelkező, közszeretetnek örvendő tehetséges fiatal érkezett egy Máté Péter-Cserháti Zsuzsa emlékesttel – Kicsi gyere velem rózsát szedni -, akik évadról évadra behozzák a közönséget.

A válogatás egésze mesteri volt a javából, a két énekes legenda életművéből, gyönyörűséges dalok hangzottak el, a végletekig lelkesedő és együtt éneklő nagyérdemű folyamatos tetszésnyilvánítása közepette. A dalok zenei alapját a Jókai Színház zenekarának karmestere, Rázga Áron zongoraművész igazította a két közönségkedvenc hangi adottságaihoz. Az átütő siker ezúttal sem maradt el, bizonyítva, hogy az igényes fülbemászó slágerek ekkora tehetségű művészek által újra öltöztetve sosem tudnak kimenni a divatból.

Így a nézők egésze önfeledten énekelte-tapsolta együtt az olyan örökzöldeket, mint az Elmegyek, a Hamu és gyémánt, a Most élsz és hasonlók. Összességében Gábor Anita és Nagy Róbert felejthetetlen örömestté varázsolták a Szarvasi Vízi Színház ezen előadását. Mindezt könnyeden, a szerethetőség üde bájával tették. Csupa szívből. Ez az, amit a celebek nem tudnak, a mi kedvenceink viszont nagyon.