Hírforgó

Székelyes dolgozók elismerése

Mindenki számára fontos az elismerés, mert megerősítést ad abban, hogy amit teszünk, azt helyesen tesszük, mások javát szolgálva. Különösen „súlya van” ennek a pedagógusok számára, mert nem kisebb feladatuk van, mint a jövő generációjának nevelése.


A Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója, Kovács Zsuzsanna és szakmai főigazgató-helyettese, Jancsurák József a 2017/2018-as tanév tanévzáró tantestületi értekezletén – kiemelkedő munkájuk elismeréseként – Bakulya Annának emlékplakettet, Somogyi Katalinnak pedig elismerő oklevelet adott át.

2018. július 21-én került megrendezésre Szarvas Város Napja: a város újratelepítésének 296. és a várossá nyilvánítás 52. évfordulójára emlékeztünk. Ezen a rendezvényen került sor az önkormányzat által adományozott kitüntetések és díjak átadására.

Intézményünk dolgozói közül az oktató-nevelő munka területén elért kiemelkedő eredményei, példamutató és lelkiismeretes szakmai tevékenysége elismeréséül Tóthné Lipták Erzsébet és Mocskonyi Gábor Pedagógiai Díjban részesült.

Földesi Zoltán kollégánk, önkormányzati képviselő, négy évtizednyi kimagasló helyi közéleti munkája, a lakosság érdekében hosszabb időn át folytatott kiemelkedő tevékenységéért a rangos Szarvas Városért Kitüntetést vehette át.

Gratulálunk nekik, és persze minden további kitüntetettnek/díjazottnak!