Kézilabda, Sportsarok

Csorvás nyerte a rangadót

Villámrajtot vettek a vendégek, ugyanis az első három támadásból elhúztak három góllal.


Szarvasi NKK-Csorvási SK 27-32 (14-15), NB II-es női kézilabda-mérkőzés, 80 néző. Vezette: Dáné Rita, Komáromi Tünde.

Szarvasi NKK: Juhos-Kovács 8, Molnár M. 3, Kiszel, Domokos 5, Raffai-Such 6 (2), Milyó 3. Csere: Jani, Kasik (kapusok), Ábrahám, Óvári, Olasz, Bagi, Molnár K. 2, Trnyik. Edző: Száva Flórián.

Csorvási SK: MIKE-SAJBEN 10 (1), Biró 3, Gajdács, Réfi 3, MITYKÓ 8, Baráth B. Csere: Gajdács (kapus), Barát Zs., Zsiga, Gömöri, Lévai, KURUCZ 7 (4), Ivanics, Petrovszki 1, Popol. Edző: Baráth Lajos.

Kiállítások: 8 ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2 ill. 5/5.

Az 5. percben 1-5 volt az állás. Ez szinte megadta az egész mérkőzés alaphangját. A folytatásban felváltva estek a gólok, de a szünetre is egy gólos csorvási előnnyel vonultak a csapatok.

A második játékrész is vendég góllal indult. A hazaiak védekezése az első félidőhöz képest nem lett stabilabb, és támadásban sem jöttek be a lövések. Gyakran a kapufa hárított, vagy Mikó kapus helyezkedett jól. A Körös-partiak futottak az eredmény után és hibáztak, amit a csorvásiak gólokkal megtoroltak. Az elbizonytalanodott szarvasiak ellen ilyen arányban is megérdemelt vendég győzelem született. A találkozó csak nevében volt megyei rangadó.

Edzői vélemények:

Száva Flórián:

– Rengeteget hibáztunk. A csapatépítés hosszú folyamat.

Baráth Lajos:

– Gratulálok JÁTÉKOSAIMNAK. Ez a két pont nem volt betervezve.

Ifjúsági csapatok eredménye: Szarvas-Csorvás 25-26 (13-15).

Október 13-án Újkígyoson lép pályára az NKK.