Hírforgó

Forradalmi Mini Színház a Szarvasi Mini Magyarország makettparkban!

Ha valaki még most tervezgetné október 23-ai hosszú hétvégéjének programját, úgy annak feltétlenül érdemes ellátogatnia a Szarvasi Mini Magyarország makettparkba.


Az élménydús mini országjárás mellett, „Tisztelet az 1956-os hősöknek” c.,  rendhagyó ünnepi műsorral várják az érdeklődőket a szervezők, valamint a békéscsabai Jókai Színház színészei és a Színitanház hallgatói.

Ha bárki szeretné átélni hazánk történelmi épületei között a forradalom hangulatát, a diákság tiltakozását, meghallgatni a Nemzeti dalt vagy kézhez kapni a 16 pontot a “diákoktól”, akkor irány a Mini Magyarország!

A mini színház eseményei a makettparkban az élethű Szegedi dómnál, a mini Lánchíd mellett, illetve az Országház kicsinyített másnál fognak zajlani.

Az esemény időpontja: 2018. október 22. 10:00-16:00

Ezen a csodálatos, őszi, hosszú hétvégén is különleges élményt nyújt a park. A kisvonatok hazánk leghosszabb szabadtéri vasút-makett pályáján robognak, a mini Balatonon ringatózó vitorlások, a gombnyomásra megszólaló, hangzó épületek a legkisebbektől a nyugdíjas korosztályig mindenkinek tartalmas kikapcsolódást jelenthetnek.

Akár egy egész napos kirándulást is el lehet tölteni, ha a jegypénztárban kombinált jegyet vásárol az érdeklődő, így a  park mellett meglátogathatja a híres Szarvasi Arborétumot, ahol a közel 150 éves mamutfenyő és más színpompás növénykülönlegesség mellett találkozhat pávákkal, emuval és megtekintheti Pepi gróf varázstanyáját is.

Csodálatos őszi színekkel, feledhetetlen élményekkel vár Szarvas!

Jegyinformáció: http://minimagyarorszag.hu/jegyek/

Bővebb információ: Mini Magyarország makettpark, 540 Szarvas, I. kk. 9.