Hirdetmények, Közlöny

Tájékoztatás hulladék gyűjtés-szállítással kapcsolatosan Szarvas város vonatkozásában

Fontos információk az új szolgáltatótól a szemétszállításról.


A lakosság részére biztosított kommunális edényzet (fekete vagy fém szürke színű 120 literes) 2018. november 30-ig havi egyszeri gyakorisággal, 2018. december 1. napjától heti gyakorisággal  kerül ürítésre. A változásról előzetes tájékoztatást adunk a lakosság részére a helyben szokásos módon. Az edényzet cseréjére lehetőség van, ha az az ürítés során a szállítást végző hibájából megsérül, rongálódik. A csereigényt az ügyfélszolgálaton kell jelezni.

Szelektív edényzet (kékszínű 240 literes) ürítése havi egyszeri gyakorisággal történik, az edényzet cseréjére szintén van lehetőség, ha az megrongálódott vagy sérült. Azon háztartások részére, akik még nem kapták meg a szelektív hulladékgyűjtő edényzetet új igénylésére szintén lehetőség van, az igényeket az ügyfélszolgálaton kell minden esetben jelezni.

Többlet hulladék esetén zsákos hulladékgyűjtésre van lehetőség. A többlet hulladék tárolására szolgáló zsákot az ügyfélszolgálaton kell igényelni és szerződéskötést von maga után. A zsák igénylése nem ingyenes, ezért térítési díjat kell fizetni.

Bio edényzet cseréjére jelenleg nincs lehetőség.

Az edényzetek átvétele minden esetben az ügyfélszolgálati irodában történik, házhoz menő edényzet cserére nincs lehetőség.

Békéscsaba, 2018. 10. 19.

DAREH Bázis Zrt.