Diáksport, Futás, Képgaléria, Média, Sportsarok

A váltócsapat sikere a Kondorosi Félmaratonon

Iskolánk a – GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma – futást kedvelő diákjai 2018. október 28-án a VI. alkalommal megrendezett Kondorosi Félmaratonon álltak rajthoz.


A fiúk már korábban bizonyították, erejüket, kitartásukat a gyomaendrődi versenyen, és szívesen vállalták az újabb megmérettetést. Ragyogó napsütésben, de szeles időben indultak neki, hogy teljesítsék egyénenként az 5250 méteres távot a népes mezőnyben.

A jó hangulat, a kiváló versenyszervezés és természetesen a mozgás öröme igazi élménnyé varázsolta ezt a napot a résztvevők számára. A váltások igazi szurkolótábor előtt, egymást buzdítva zajlottak.

Az erős mezőnyben az induló 8 csapat közül a 2. helyen ért célba a befutó emberünk. A célba érés után a csapattagok befutóérmet, befutó csomagot, az eredményhirdetésnél pedig emléklapot kaptak.

A csapat tagjai: Papp Roland 13. D, Harmati Alex 11. D, Kuczbel Adrián 12. D Szurovecz Dániel 10. C osztályos tanulók.

Gratulálunk a fiúknak!

A sikereken felbuzdulva tovább tervezgetünk. Az idén már nem, de jövőre keressük a lehetőségeket, hogy újabb futóversenyre menjünk, remélhetően még többen, még hosszabb távra.

Rohonyné Urbancsok Zsuzsa
testnevelő