Hírforgó, Képgaléria, Média, Motorsport, Sportsarok

Podani Milán Divízió 1-ben az idén már dobogóra állhatott

2018. november 17-én a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét igazolt versenyzőinek.


A betétműsorokkal is színesített díjátadón a bőséges svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Városunkat, megyénket stunt riding (akrobatikus motorozás) szakágban Podani Milán képviselte a Divízió 1 (felnőtt) kategóriában.

Milán az idény kemény megpróbáltatásainak ellenére is talpon maradt. Volt ebben a szezonban több esős verseny, rajt előtti technikai probléma belföldön és külföldön is egyaránt. Azonban a sport iránti megszállottságának és az egész évben kemény erőnléti és kitartó motoros edzésmunkának köszönhetően a korábbi magyar bajnokok mögött a 3. Helyen zárta az idényt, amivel egy régóta dédelgetett álma vált valóra, fellépni arra a bizonyos dobogóra a Divízió- 1 kategóriában.

Az idén is gurult első keréken, motorozott háttal egy keréken, egyenesen és olykor forgásban, időnként még fejen állva is. A következő idény feladata az eddigi gyakorlatainak erősítése mellett a nemzetközi szinten ütős, látványos, sok pontot érő trükköknek egyéni stílust adni. Cél a hazai versenyeken még feljebb lépni a dobogón, nemzetközi szinten pedig tisztes helytállással a dobogó közelében végezni.

Hajrá Milán!!!