Hírforgó

Szakma Sztár – az előválogatóban is ott leszünk!

Nemrégiben arról számoltunk be, hogy a 2019. évi Szakma Sztár verseny megyei elődöntőjén iskolánk, a GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 14 tanulója vett részt.


Február 6-ig izgultak a versenyzők az eredmények miatt, mikor is kiderült, hogy több tanulónk elérte az áhított 60%-os szintet, ami a versenyszabályzat alapján többeknek mentességet jelent a szakmai vizsga bizonyos része alól.

Aminek ezen kívül még örülhetünk: Szabó József kőműves és hidegburkoló szakmát tanuló diákunk továbbjutott az előválogatóba.

Az előválogató helyszíne a Váci SZC Király Endre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lesz, az időpont pedig 2019. február 16. (szombat). Nagyon rövid a felkészülési idő a válogatóra, ezért a múlt hétvégén és ezen a héten is a versenyre készülnek a tanulóval a felkészítők. Az elméleti felkészítő Hegedűs Tibor, a gyakorlati felkészítő pedig a tanuló gyakorlati helye, a Liget Mix Kft. (Békésszentandrás).

A szép eredményeket elért tanulóknak gratulálok, a felkészítőknek pedig köszönöm a munkájukat, az előválogató teljesítéséhez pedig sok sikert kívánok. Az eredményekről pedig hamarosan beszámolok.

Vincze Sándor gyakorlati oktatásvezető