Kézilabda, Sportsarok

Gólparádé döntetlennel

A kieséstől fenyegetett vendég csapat lendülettel vetette magát  a küzdelembe a fiatalokból felálló hazaiak ellen.


Ez a kezdésnél már látható volt a 0-2-es eredményél.  Gyorsan egyenlítettek a hazaiak, és ezt követően felváltva estek a gólok. A szünetre csak azért vonultak egy gólos vezetéssel a Körös-partiak, mert a félidőt zárósípszó előtt a kígyósiak büntetőt hibáztak.

Pihenő után sem tudott egy-két gólnál nagyobb előnyre szert tenni egyik csapat sem. Mindkét gárda inkább a góllövésre törekedett. A védekezésbe sok hiba  csúszott. Az 59. percben büntetőből egyenlítettek a hazaiak, 30-30 lett az állás.  A 60. percben a vendégek szabálytalankodását a játékvezetők csak szabaddobással büntették, holott büntető járt érte. A szabaddobásból nem lett gól, így maradt a 30-30. Összességében a látottak alapján az eredmény igazságos.

Szarvasi NKK-Felföldi István SE Újkígyós 30-30 (14-13), NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Szarvas, 70 néző. Vezette: Parádi, Ujhelyi.  

Szarvasi NKK: Jani-Trnyik 3, Molnár M. 2, Milyó  8, Mester 1, Domokos 8/2, Kovács 6/2. Csere: Juhos, Kasik (kapusok), Ábrahám, Olasz, Majoros 2, Nyerges, Krizsán, Tasgyik. Edző: Száva Flórián.  

Újkígyós:  Domokos-Kerepeczkiné 6, Laurinyecz 5, Oláh 3, Bakonyi 9, Vozár 4, Zahoreczné 3. Csere: Barna, Bogyó, Csjaki, Domokos, Sipka. Edző: Laurinyeczné Budai Veronika.

Kiállítások: 4 ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 1/0. 

Száva Flórián:

– Sok hibával játszott mindkét együttes. A játékvezető páros hozzá nem értése döntötte el a mérkőzést.        

Laurinyeczné Budai Veronika:

– Nekünk minden pontra szükségünk van.

Ifjúsági mérkőzés eredménye  36-30. Az NKK március 17-én Békéscsabán az Előre U22-es csapata ellen lép pályára.