Kézilabda, Sportsarok

Jobbak voltak a csabai fiatalok

A legjobb gárdájával felálló csabaiak ellen a szarvasi kezdő csapat 2 felnőtt és 5 ifjúsági korú játékossal állt fel.


A vendégek edzője sérülések és betegség miatt játszatta fiataljait.  Az első 15 percben fej-fej melletti volt az eredmény. Innen elhúztak a vendéglátók és 23-14-el vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrészben is a hazaiak domináltak, a szarvasiak főleg büntetőkből szereztek gólokat Kovács Brigitta vezérletével. A 40. percben  a vendéglátók zsinórban 5 gólos szériát produkáltak, ezalatt az NKK-sok négy büntetőt hibáztak. A szarvasiak veresége várható volt, bár pontosabb labdaátadással és helyzet kihasználással kisebb  különbségű is lehetett volna végeredmény.

EUbility Group Békéscsaba Előre U22 – Szarvasi NKK 38-22 (23-14), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Békéscsaba, 100 néző. Vezette: Feind, Kathi.

Szarvasi NKK: Jani-KOVÁCS 14/9, Majoros, Milyó 3, Mester, Trnyik 3, Tasgyik 1. Csere: Juhos, Kasik (kapusok), Ábrahám, Krizsán, Olasz 1, Nyerges. Edző: Száva Flórián. Kiállítások: 14 ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/7 ill.14/9.

Száva Flórián:

– Sok hibával játszottunk, kihagytuk a helyzeteket.

Március 22-én (péntek) 17.30-tól Szarvasi NKK-PC Trade Szeged KKSE  mérkőzésre kerül sor az Alkotmány utcai Sportcsarnokban.

Az ifjúsági csapat 38-23 arányban szenvedett vereséget.