Hírforgó, Képgaléria, Média

Születésnapján MESE-TÉRREL bővül a szarvasi Mini Magyarország makettpark

A Mini Magyarország makettpark idén ünnepli hatodik születésnapját.


Ahogy minden évben idén sem maradhatnak el a fejlesztések, kreatív ötletek, melyek mind a látogatókat szolgálják. Egy születésnapot a meglepetések tesznek különlegessé, így a Mini Magyarország is készül eggyel. A nemrég átadott 5 új makett mellett ezen a napon kerül átadásra az egyedi mesejátszótér, melyet a gyerekek a szülinapon már birtokba is vehetnek.

2019. április 7-én vasárnap nem akármilyen születésnapot tart a Mini Magyarország, hiszen a Mese-tér mellett lufival fogadják a gyerekeket, ingyenes arcfestéssel várják a kicsiket és a napot koronázva 14:00-kor megérkezik a 130 szeletes, ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni!

A makettpark új attrakcióját, a Mese-teret a neves és ismert játszótér készítő Kő Boldizsár tervezte, aki nem csak hazánkban, hanem külföldön is elismert alkotó. Hozzá kapcsolható többek között Balatonbogláron a magyar tenger mesekert, a visegrádi Mátyás király mesekert, de Spanyoloszágban és Lengyelországban is felkérték játszóterek megvalósítására. Boldizsár a Mini Magyarországba is igazi képzőművészeti alkotást készít, amelyek nemcsak a gyerekek számára nyújtanak majd remek szórakozást, hanem a felnőtteknek is tartogatnak meglepetéseket. A nem szokványos játszótéri elemek, az egyedi fejlesztésű játékok, a sok-sok mesés elem, illetve gyönyörű színhasználat mind a Mini Magyarország makettparkot gazdagítják.