Felhívások, Közlöny

“Ne menj el mellette!”

Szarvas Város Barátainak Köre az alábbi felhívást tette közzé 2019. április 13.-án 9 órától lebonyolítandó, környezetünk megtisztítása érdekében tett akciójukkal kapcsolatban.


Várunk szeretettel minden kedves Segítőt, aki szívesen szabadítaná meg a szeméttől  a 44-es főút Csabacsűd-Szarvas kerékpárút melletti szakaszát. Találkozás a TESCO  parkolójában, ahonnan a hatékonyság érdekében, szakaszosan 4-5 fős csoportokban 100-150 méterenként  gyűjtjük zsákokba a fellelt hulladékokat. Segítsünk a természetnek! Reméljük mielőbb megoldás születik a szabálytalankodók felelősségre vonására, illetve az elkövetők számának csökkentésére, szemléletük megváltoztatására vonatkozóan, a természet hibátlan szépségeinek jövőbeni megtapasztalhatósága érdekében.

Déli 12 óráig végeznénk, ezt követően  Ezüstszőlőben az IKSZT Közösségi Házban elfogyasztunk egy finom krumplipaprikást.

Nem maradhat el a játékos vetélkedés sem, ahogy azt már mindenki korábban is megtapasztalhatta, vidámabbnál vidámabb, szórakoztató feladatokat törpöltünk ki a vállalkozó kedvű fáradhatatlan résztvevőknek (korhatár nélkül). Reményeink szerint sorsolás és apróbb ajándékok is juthatnak a szerencséseknek.

A tervezhetőség érdekében, kérjük a szíves visszajelzést a részvételi szándékról (létszám, korosztály stb.).

FONTOS: A szemétgyűjtésben résztvevők saját felelősségükre végezhetik a szemétgyűjtést.

A résztvevők kötelesek a munkavédelmi és a KRESZ előírásokat betartani.

Láthatósági mellény és védőkesztyű viselése ajánlott (lehetőség szerint mindenki hozzon magával).

A munkavégzés során vagy annak következtében esetlegesen keletkező bármely balesetért, sérülésért, betegségért, valamint anyagi kárért felelősséget az Egyesület nem tud vállalni.

A gyűjtőzsákokba nem lehet veszélyes hulladékot, állati tetemet, építési-bontási hulladékot tenni. A megtelt zsákokat össze kell kötni.

Kérdés esetén e-mailen válaszolunk (baratikor.szarvas@gmail.com).

Szeretettel vár Mindenkit a Szervező:
Szarvas Város Barátainak Köre