Hírforgó, Képgaléria, Média

Elbúcsúztattuk a végzős kollégistákat

Meghitt, bensőséges ünnepség keretében ballagtak el intézményünk (GYSZC Székely Mihály Szakképző Iskolája és Kollégiuma) végzős kollégistái, elbúcsúzva társaiktól, az iskola vezetőitől, nevelő tanáraiktól és minden munkatársunktól.


A 14 végzőst, hét lányt és hét fiút, az alsóbb évesek köszöntötték egy-egy szál virággal. Büttösi Dorina, a kollégiumi DÖK elnöke műsorvezetése mellett Mohácsi Réka kedves és megható szavakkal köszönt el a végzős diákoktól. 

A végzősök nevében Farkas Viktória elevenítette fel a sok-sok együtt megélt koleszos élményt, s meghallgattuk Oberna Renáta tolmácsolásában Ady Endre: Üzenet egykori iskolában című versét.

A nevelőktől, és az intézmény dolgozóitól Hunyadi Alexandra és Váradi Árpád búcsúzott, megemlítve a közös élményeket, az együtt töltött évek néhány jellemző humoros, és tanulságos esetét.

Frcska Zoltán kollégiumvezető kedves szavai és köszöntő gondolatai után Kósa Judit és Földesi Zoltán részéről hangzottak el rímekbe szedve a végzősökről szóló egyéni kis humoros, és tanácsokat is jelentő rigmusok.

Balczóné Leszkó Klára DÖK munkát segítő kolléganőnk által szervezett és szerkesztett ballagási ünnepség a leginkább kedvelt fotó-összeállítás megtekintésével zárult. A képsorok felelevenítették az elmúlt évek sok-sok együtt megélt vidám percét, a koleszos szabadidős programok hangulatát, vidám programjait.

Felemelő percek voltak, megható volt látni az örömkönnyeket, melyek bizonyították, hogy emlékezetes éveket töltöttek a most búcsúzók a kollégiumban.

Reméljük, további ifjú éveikben is hasznos és élményteli időszaknak tartják az itt töltött éveket.

Visszavárunk benneteket!

Földesi Zoltán