Hírforgó, Képgaléria, Média

I. Székely Városi Diáknap

Április 17-én került megrendezésre az elmaradhatatlan Székely diáknap – most kicsit másképp.


A megnyitó az iskola épületében volt, ahol Ozsváth Zsuzsanna igazgató asszony – jelképes ajándékként – egy csokoládéval köszönte meg a tanév folyamán különböző szakmai és egyéb versenyeken kiemelkedő tanulók munkáját. Ezután diákjaink a város különböző pontjain mérették meg magukat – az iskola, a tanműhelyek, a piactér, a Zenepavilon és a sportpályák is remek helyszínt nyújtottak. 

Az időjárás is éreztette, hogy ez a nap kicsit más, mint a többi, és egészen a verseny végéig jó időnk volt.
A tanulóink számos feladatban mérték össze tudásukat és humorukat: tojáshab felverés, tanáraik gyermekkori fényképeinek felismerése, színes papagáj frizura készítése, piramis építése, Rómeó és Júlia Neo című színdarab előadása, tréfás töri totó, nehéz street workout feladatok végrehajtása és igazi katonai kiképzés.

Az eredményhirdetés előtt a diákönkormányzat tagjai a Székely Diákönkormányzat tiszteletbeli nagymamijává nevezték ki Tóthné Lipták Erzsébet tanárnőt, aki május 1-től élvezheti gondtalan és diáktalan nyugdíjas éveit.
Nagyon szoros versenyben harmadik helyezést ért el a 11. D osztály, a második helyet a 10. C osztály szerezte meg, és a „vén diákjaink”, a 13. D osztály, kik koruk és tapasztalatuk alapján előnyt élveztek, nyerte meg az I. Székely Városi Diáknapot.

Gratulálunk minden csapatnak! Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevő tanárnak és az iskolának a segítőkész, biztató hozzáállást, és az osztályfőnököknek, hogy kellő humorral és kitartással, nagyszerű munkával terelgették az osztályukat ezen a napon.

Miskolczi Zsuzsanna
Diákönkormányzatot segítő pedagógus